logo

plovdivclubs.com

Рафи и Орлин Павлов тази седмица в Sinatra
Рафи и Орлин Павлов тази седмица в Sinatra

Рафи и Орлин Павлов тази седмица в Sinatra

публикувана на 17.10.2016 06:55

 

Лайф-вечерите  с гост-изпълнители в Piano bar Sinatraще започнат с едно неповторимо гръцко парти с очарователната изпълнителка от Солун - SOFIA DANEZI. Тя ще гостува в заведението на 19-ти, а входът ще бъде 10лева.

 

Гост в петъчната вечер в Синатра ще бъде Рафи Ахаси Бохосян, по-известен като Рафи. Младият изпълнител започва музикалната си кариера през 2011 година, печелейки първото издание на „X Factor" в България. 

 

След дебютния му сингъл „4321” ,следват "Нали Така" feat. Hoodini,"4D" feat.Део, Лео и Играта,"Не ме разбра","Нов Ден" , "Намери ме"...

 

Дансингът пред сцената отново е запазен за тези, които искат не само да слушат хубава музика, а да се забавляват и танцуват , защото партито с Рафи е гарантирано. Входът за петъчната вечер в Синатра ще бъде 10лева.

 

В съботната вечер гостите на Синатра ще бъдат в компанията на неустоимия Орлин Павлов.Tой ще превърне вечерта в едно незабравимо музикално събитие,което ще се помни дълго. Идолът на много дами ни е подготвил своите  авторски парчета, както и някой любими кавър версии на световни хитове. На най-представителната сцена за жива музика  в Пловдив ще звучат Мечтаеш ли”, „Chicago”, „What's your sign”, "Секунда", "За нея" , "Живи легенди" и други.

 

Най-доброто от авторството на Орлин Павлов в събота вечер. Don’t miss!

 
Входът за вечерта с него ще бъде на стойност 15 лева, я своите резервации можете да направите на телефон:0886 10 10 78

 


Седмична програма