logo

plovdivclubs.com

Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
VOID club-Bourbon Street and Musicoholic - Planet la dolce vita
VOID club-Bourbon Street and Musicoholic

VOID club-Bourbon Street and Musicoholic

Събота, 24 Юни 2017г.
НАЧАЛО: 21:00
ВХОД: 7лева

Bourbon Street & Musicoholic at Club VOID

Малко преди края на клубния сезон във VOID забиват Bourbon Street &Musicoholic на 24-ти юни, събота.

Bourbon Street е rock’n roll трио от Пловдив. Бандата е създадена в края на 2013 година с непроменлив състав – Никола Nixon Джоков – китара и вокал; Радослав Паунов – бас; Велко Илиев – барабани. 
Групата е микс от интереси и стилове, може би защото всеки един е свирил и свири в доста групи (P.I.F.,Colapso, Gabana, Automatic Flowers, Нещо Цветно, Pornographic Monster, Mss Elly & The Orchestra и др.). 
Репертоатър им се състои основно от авторска музика, поп-рок на български език. Bourbon Street записват няколко паечета, от които „Различен“ и „Майка ти“ започват да звучат редовно в ефира на рок радио Z- Rock и други радиостанции, а песента „Танго“ е номинирана като една от песните финалист на фестивала “Златният Орфей“ 2015.
Bourbon Street издаде дебютен албум през Октомври 2016 , както и снима клип на песента „Танго“, която е и първи сингъл от албума.

-------

Musicoholic също са трима - Иван Гатев (Контрол, ЛокМаруху, екс. Saltriver) - вокал и бас; Матей Христосков (Viperfish, Nacbuctu, One Soul, Innerglow) - ударни и вокали;
Петър Иванов (екс. Saltriver) - китара.
Групата е почти на две години, в които музикантите наблягат повече на работа по песни и записи за сметка на свирене на живо. Две песни вече могат да се намерят в интернет пространството - "Dying Mode" и "High", a нови четири се миксират в момента. Най-общо стилът може да се определи като малко алтърнатив и малко стоунър в рокендрол обвивка. Musicoholic обичат да експериментират с ефекти и звукът им трудно може да се сбърка.

Отваряме вратите в 21:00 часа.
Входът е 7 лева.

Седмична програма
Информация за Planet la dolce vita

Име: Planet la dolce vita

За резервация: 0899 993 952

Email: planet_plovdiv2@abv.bg

Уеб страница: http://www.planetclub-bg.com

Описание на заведението:


Елегантаната и предразполагаща обстановка през деня се сменя с една провокативна нощна атмосфера и тази впечатляваща метаморфоза се случва след 22.00 часа , когато зад пулта застава DJ.


В Planet Club звучи disсo и hоuse , а в по-късните часове на нощта закономерно се преминава на по-лека вълна chill out.

 

Адрес: Пловдив, бул. "Дунав 5"

 

Тел. 0899 993 952