logo

plovdivclubs.com

Бъди снежинка в Planet club
Бъди снежинка в Planet club

Бъди снежинка в Planet club

публикувана на 28.11.2013 11:32

 

Така сгряващите декемврийски празници наближават. След около 3 седмици е Коледа, а после и Нова Година. Изберете от сега къде ще прекарате най-добре и незабравимо. Напишете своята ледена приказка, бъдете бялата снежинка в Новогодишната нощ! Изберете Planet club за края на 2013-та и за новото начало, предстоящо ни през 2014-та.

 

За поредна година,екипът на Planet ще заложи на стилно меню за празничната вечер. В него се включват хапки от пушена сьомга с филаделфия, хапки с маслинова паста и печен домат, трюфели от френски сирена и шишчета от патешко магре и сушена кайсия! Страхотно,свежо и различно, нали? В куверта още влизат 2 безалкохолни, алкохол или вино по избор, както и мартини за наздраве. Няма да липсват и плата с мезата,ядки и вкусни баклавички.

Дрескод: бяло

 

"....Няколко снежинки паднаха навън, а една от тях, най-голямата, се закрепи на ръба на единия сандък. Снежинката започна да расте все повече и повече, докато накрая се превърна в жена, обвита в изящна бяла мантия, съшита от милиони святкащи снежинки. Тя бе много красива, но от лед, ослепителен блещукащ лед, и все пак – тя бе жива...."

 

 За повече информация и резервации :  0899 993 952




Седмична програма