logo

plovdivclubs.com

Dj BobCat представя различни измерения на най-новата HOUSE музи
 Dj BobCat представя различни измерения на най-новата HOUSE музи

Dj BobCat представя различни измерения на най-новата HOUSE музи

публикувана на 09.10.2015 03:34


Тази вечер в клуб Planet  ви очаква една различна вечер. Зад пулта ще застане Dj BobCat, койтo ще пренесе гостите в различни измерения на най-новата HOUSE музика.


Иновативен,енергичен, компетентен, организиран, мотивиран, надежден, това са някои от уменията, които той притежава. Неговото име е Борислав Димитров-добре познат в България като Dj BOBCAT. Пребиваване в ТЕКИЛА клуб, София, България. Започва кариерата си в началото на 90-те, той има повече от 20 години опит.


Той преминава през различни жанрове на музиката и успява да създаде свой собствен начин на игра. Лицето, чието вдъхновение идва от хората, така че всеки път, когато той играе сцена е различен от предишния. Буквално той има интуитивен смисъл на селекция, която поддържа настроението на аудиторията.


Музика от Dj BobCat съчетава различни измерения на най-новата HOUSE музика перфектно смесен с познати звуци. Но това не е достатъчно за него. Той е склонен да създава музика и първата стъпка е направенa. Най-новият проект от Dj BobCat е кръстен HOW SEXY и е представен първо в някои от най-добрите клубове във Виена, Австрия.



Eдна различна петък вечер в Planet club!

PLANET CLUB
FRIDAY HOUSE NIGHT
DJ BOBCAT
Ballet 99PROBLEMS





Седмична програма