logo

plovdivclubs.com

Духът на Родопите в съчетание с модерното (СНИМКИ)
Духът на Родопите в съчетание с модерното (СНИМКИ)

Духът на Родопите в съчетание с модерното (СНИМКИ)

публикувана на 06.12.2014 01:24

 

Родопската каба гайда е най-големият мехлем за душите български пръснати по широкия свят. Гайдарят сякаш я зарежда с български дих и предавайки го пренася, за да пребъде през вековете. Снощи не една, а две гайди озвучиха Планет клуб, на събитие наречено HouseBagpipe съчетавайки модерния ритъм с българските традиции.

 

Резултатът от комбинацията House и гайда се оказа очаквано добра комбинация, която единствено можем да определим като уникална. Тя дари публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с неповторимия и единствен начин, по който може да те накара да почувстваш гайдата.

 

Ако до сега не сте присъствали на това музикално чудо, ще можете да го направите, защото събитието е включено още веднъж в програмата на Planet този месец. Вижте кога ТУК.

 

Всеки петък това страхотно пловдивско заведение се пълни до дупка с млади и красиви хора, които не спират да танцуват и да се забавляват. Много хора, много танци, стотици усмихнати лица и професионален екип, едно желано за посещения и забавления място. Заповядайте и Вие.

 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК



Седмична програма