logo

plovdivclubs.com

Истинско БГ парти в Планет
Истинско БГ парти в Планет

Истинско БГ парти в Планет

публикувана на 13.02.2018 10:51

България е много интересна страна: кога с добро, кога с лошо, но със сигурност е страна пълна с колоритни образи, преломни ситуации и сериозна народна мъдрост.  Ракията също помага: старите хора още пият сутрешен шот за кръвообращението, а отрупаните маси по празниците са запазен български ритуал.



Имаме си великото време на опълченците и хайдутите, имаме и ерата на протестите в края на 80-те; добри съседи сме, когато трябва да услужим с яйца и мляко, а и знаем как да обидим някого само с една дума и то завинаги. Българите са колоритни, забавни и непоносимо директни. 



Planet Club Plovdiv представя едно парти, изцяло събрано от всичко типично и забавно: на гърба на сервитьора може да пише “бакшиш?” – приемете го буквално,  барманката е бивша “плеймейтка” и да държи да я черпите с шампанско!  “Бакшишът”, който Ви е докарал на партито, ще остане да изпие едно голямо да Ви разкаже за кариерата си като електроинженер. В България и във вечерта на БГ парти в Planet всичко е възможно. 



На екраните ще видите най-великите моменти, които ни карат да се чувстваме все пак горди, че сме българи: от 4-то място в играта на футбол, през елегантността на художествените ни гимнастички и мъдростта на българското кино.  
Ще звучи само българска музика, от онази която знаем всички и можем да пеем мощно. БГ партито ще е типично българско: до сутринта с вдигнати ръце и мощен купон.



Не го пропускай! Резервирай сега!

0899993952



Седмична програма