logo

plovdivclubs.com

Иванов ден в Planet club - Famous Иван
Иванов ден в Planet club - Famous Иван

Иванов ден в Planet club - Famous Иван

публикувана на 05.01.2015 09:35

 

През 2014-та споделихме 365 дни заедно с Planet club. Прекарахме страхотни моменти, изпълнени с много усмивки, а в уютната атмосфера се насладихме на най-зареждащата музика и вкусни напитки. И така.... както казва Кубрат Пулев: "Продължаваме напред" и през 2015-та в заведението ни очакват още повече положителни емоции, весели мигове и незабравими вечери.


Тази седмица от Planet са подтотвили няколко изненади за вас. Във вторник в заведението ще се вихри Triple black party, под музикалните вълни на DJ TODD, който е неотлъчна част от клуба.  На дансинга ще се вихрят BALLET DGRL$121, които ще разпалят емоциите. Танцът за тях е начин на живот,начин на изразяване,начин на мислене... и искат да споделят тази емоция с вас.


От заведението са помислили и за всички, носещи името Иван. Желаещите да отпразнуват своя имен ден именно тук, ще бъдат поглезени с едно Famous Иван party - Парти на едноименните. Специални гости ще им бъдат DJ Vlado by Love и красивата Веселина Попова. Певицата в типичен неин стил  ще спечели сърцата на гостите, както със своето сценично присъствие, така и с таланта и да общува с публиката. Веси ще изпълнили сцената със сексапил и много движение в съпровод от мега як саунд и музика от пулта на DJ Vlado by LOVE.


Забавлявай се!

 


Седмична програма