logo

plovdivclubs.com

Изящните модели на Visage дефилираха в Planet club
Изящните модели на Visage дефилираха в Planet club

Изящните модели на Visage дефилираха в Planet club

публикувана на 07.06.2014 12:56

 

На фона на най-доброто от house музиката, подбрано от Dj Tony, петъчната вечер в Planet club бе изпълнена с красота. Изящните моделки дефилираха по специално пригоден подиум по време на PRET-A-PORTE ревю, носейки  дрехи на марките Max Mara, Benetton , Seven Seconds, BSB.



Пред заведението се събра опашка от желаещи да си намерят местенце в шикозното заведение, а лятната градина на Planet едвам побра многото гости.  Топ моделите на Visages Model Group представиха най-новите тенденции за лято 2014-та, а всяка дама в дошла на ревюто получи подарък- продукт за здрава и красива коса.

 

Модните и секси дрехи, които видяхме по време на звездното fashion шоу зарадваха женската част от гостите, тъй като веднага се чуха шушукания, относно цени и откъде могат да си намерят такъв тоалет. Мъжете пък изплаканаха очи със стройните красавци и техните сияйни усмивки.

 

 Модното парти събра на едно място представители на модния елит и топмодели от града под тепетата, както и някои от носителките на титлата „Мис Пловдив” през последните години.

 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК.




Седмична програма