logo

plovdivclubs.com

Julian the Angel гостува в Планет клуб
Julian the Angel гостува в Планет клуб

Julian the Angel гостува в Планет клуб

публикувана на 03.11.2017 09:01

 

Испанският DJ и продуцент Julian the Angel /Spain/, който гостува вече на Planet Yacht и буквално взриви клуба, отново ще направи сериозно парти във вечерта на 11 ноември (събота), този път в Планет Пловдив.



Julian е забавлявал изключително успешно публиката в Мадрид и Ибиза. Повечето от ремиксите му влизат в най-актуалните компилации, като Pioneer The Album, White and Black Hits, Annual, Privilege Ibiza, This is EDM, Pacha Ibiza or Miami-Amsterdam-Ibiza.



Julian прави страхотно шоу и музика, на която ще се насладим в съботната вечер.


JULIAN THE ANGEL


С повече от петнадест години опит на денс сцената, Julian The Anagel е един от най- добрите продуценти и диджеи на само в Мадрид, но и на международно ниво. Като официален DJ и продуцент на Blanco y Negro Music и MTV Spain, той продуцира музиката за известното телевизионни шоу “ Gandia Shore”. 



Негови издавани марчета са включени в едни от най-добрите компилации като: Pioneer The Album, White and Black Hits, Privilege Ibiza, This is EDM, Pacha Ibiza, Miami – Amsterdam – Ibiza, Annunal и много други. Последният му хит „ Hush” е издаден от световноизвестния лейбъл „ Juicy Music” на топ диджея Robbie Rivera. 

Други негови именити парчета са “Moxia” в колаборация с Jesse García, както и „Tokyo” съвместно с Dario Nunez издадени от Sunny Recordings. Други продукции, които са звучали по най-големите радиостанции в страната и чужбина са “ I like your boom” и “Turn itup” с вокалите на Anabela ( The Voice Spain ) и Rocky Rock ( The Black Eyed Peas). 



Той е единствения испански продуцент, успял да се класира два пъти под номер едно в най – музикална платформа в света – BEATPORT с “Jaguar Remix “ и “ Sweet Child of Mine Remix”. Julian The Angel е един от малкото официални рамиксатори на песента на Barei – Say yay, с която Испания се представи на Евровизия 2016. 



Бил е водещ на телевизионната музикално предаване “Welcome Music” по Ibero America TV и радио водещ на собствено предаване по известното радио Loca Fun. Бил е резидент на едни от най-добрите клубове в Мадрид, Ибиса, Барселона. Joy Eslava, Ramses, Pacha, La Riviera, Shangai, Florida Park. Sunflowers, Chango, Kapital, Garamond и много други големи и значими клубове както в Мадрид и Барселона, Париж и Лондон, така и в цяла Испания, Франия и Англия продължават да се наслаждават на невроятните му партита. Успехите му зад граница са не по – малки. 



Гостувал е в престижни клубове в Лондон, Амстердам, Рим, Ню Йорк, Москва, Париж, Бали, Пунта Кана, Маями, Рио Де Женейро, София, Атина и в други столици на електронната музика!



Седмична програма