logo

plovdivclubs.com

Левелът на нощния живот се вдигна
Левелът на нощния живот се вдигна

Левелът на нощния живот се вдигна

публикувана на 19.10.2013 01:39

Planet club постави парти-летвата на много високо ниво .Опашка от хора се събра още на входа на заведението към 23 часа снощи. Препълненият клуб побра местни випове и нощните птици на града.  Заведението е "рефрешнато" и  изненада с нова, различна и стилна визия, подкрепена със страхотни светлини, музика и класа.


За доброто настроение на гостите се погрижиха   DJ MASCOTA, DJ REGGY и DJ MUGGS. Знойни красавици направиха страшно денс шоу. Момичетата омаяха с различна визия и нестандартно облекло. Хореографията на момичетата в  бе изключителна, а пълният клуб ги гледаше в захлас.


Г-н Вишански се обърна лично към своите гости, с пожелание за приятно прекарване и представи новата концепция на заведението. Той покани всички на 13-тия рожден ден на Planet, като обеща той да бъде още по-грандиозен даже и от откриването.

 

Planet за пореден път доказа, че нощният живот на Пловдив вече няма да е същият. Светлинното шоу и музиката на най-популярните български диджеи ще ви държат будни и ще докажат, че Планет си е Планет , дори и в малките часове на нощта. 


Тази вечер Planet ви очаква с огромна торта и бутилки шампанско! Празнувайте един незабравим рожден ден.

Очаквайте снимки!



Седмична програма