logo

plovdivclubs.com

Live sessions с тромпет и китара в Planet club
Live sessions  с тромпет и китара в Planet club

Live sessions с тромпет и китара в Planet club

публикувана на 26.01.2015 10:25

 

За един подобаващ завършек на януари диджеите MAX & DANNY и една от пловдивските музикални гордости- Георги Зайков са подготвили една приятна изненада. На 31-ви те гостуват в Planet club, където ще ви представят селекция от house парчета с уникалното звучене.

 

Live sessions е обединение на класическия инструмент и съвременното звучене на електронния саунд. Можем да го определим единствено като уникално, защото дарява публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с разнообразни изпълнения на живо.

 

Успешният тандем между DJ DANNY и DJ MAX, подкрепен с невероятните звуци на тромпета и китарата в изпълнение на Георги Зайков, ще раздвижи и най-спокойните натури.

 

Георги Зайков е отличен тромпетист, представител  на пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство. Освен на тромпет, той свири и на китара. Георги е част от групата NONAME, известна с акустични кавъри с нов аранжимент на много известни парчета от рок, поп, евъргрийн и българската сцена.

 

 


Седмична програма