logo

plovdivclubs.com

Най-доброто от Планет през ноември
Най-доброто от Планет през ноември

Най-доброто от Планет през ноември

публикувана на 03.11.2014 11:30

 

Planet club не спира със здравите партита дори и за миг. През месец ноември за пореден път заведението се очертава като една от най-горещите парти локации в Пловдив.

 

На 7ми ноември в Планет гостуват Dan Taneff и Татяна. Стилът на Dan Taneff включва вокали и дълбоки бас линии. На фона на house звучене ще чуете цигулка на живо с импровизации, филмови и кавърни елементи.


На 8-ми ви очаква House night, поднесена от Max & Danny feat. G. Zaykov Live. Резултатът от комбинацията между тримата е обединение на класическия инструмент и съвременното звучене на електронния саунд. Можем да го определим единствено като уникално, защото дарява публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с разнообразни изпълнения на живо.


На 14-ти Планет клуб изненадва с нещо готино и ново. Разнообразие от танци, уникални движения и техники и страхотен спомен ще получат гостите на клуба, от шоуто Pole dance.  Зрелищно представяне на сцената, страхотна музика и приятни емоции.


На следващия ден, 15-ти, зад пулта в Планет ще застанат двама енергични, талантливи, отворени към света, хората и музиката авантюристи. Познахте ли ги? DJ MUGGSY (Александър Велков) & DJ REGGI (Рангел Василев). Те притежават способността за няколко часа да пренесат аудиторията в екзалтирано музикално пътешествие, идва ред и на тяхното име: „Sound trip”.

 

Кулминацията на партитата този месец в клуба ще донесе една от звездите на модерната БГ музика - Мария Илиева. Планет със сигурност ще е пълен да дупка с красиви и млади хора, затова направете резервацията си на време. Певицата гостува е клуба на 21-ви и ще ви направи "видимо доволни".....

 

Поп певицата Веселина Попова ще  представи един уникален лайв за всички  гости и приятели на клуб Planet нa 28-ми. Компания ще й прави DJ Vlado by Love, който ще даде  своя музикален support на красивата певица, а шоуто, което Веси е подготвила обединява сексапил, класа, стил, танци и музика.  Звездата в типичен неин стил  ще спечели сърцата на гостите, както със своето сценично присъствие, така и с таланта и да общува с публиката.

 

Планет не спира да ни изненадва...Тук партито продължава и няма почивка, винаги пълен, много цветен и секси този клуб кара хората да говорят за него.

 


Седмична програма