logo

plovdivclubs.com

Нашумялата поп сензация Гери-Никол ще гостува в Planet club
Нашумялата поп сензация Гери-Никол ще гостува в Planet club

Нашумялата поп сензация Гери-Никол ще гостува в Planet club

публикувана на 08.01.2016 03:07

Топ певицата   ще се качи на сцената в заведението на 12-ти януари!


Нашумялата поп сензация Гери-Никол ще гостува в Planet club следващия вторник. Зад пулта ще застане DJ Elien, който ще окаже музикален съпорт на младата изпълнителка.

 

След като скандализира с новия си клип „Момиче като мен“, Гери-Никол направо ще взривиPlanet club. Младата поп певица разбира се щеизпълни и двете парчета, с които набра популярност след участието си в „Х Фактор“. Изпълнителката на “Ела и си вземи”, само за няколко емсеца, доказа че може да прави шоу, при това много добре.

 

Гери – Никол Николаева Георгиева е родена и отраснала в гр. Варна. Още от ранна възраст се увлича по музиката и танците. . В седми клас променя решението си да кандидатства в езикова гимназия и започва ускорени уроци по пеене и солфеж. Усилията ѝ са възнаградени и талантът на младото момиче изпъква пред комисията от музикални педагози, които я класират първа в паралелката ‘‘Поп и джаз пеене‘‘ в Националното училище по изкуства ,,Добри Христов‘‘ в гр. Варна. Участва само на два международни фестивала, от които се прибира с призови награди, но решава, че това не е нейното мястото за изява .

 

През лятото на 2014 г. , ден преди да навърши 16 години, се явява на кастинг за телевизионното предаване X factor и предизвиква интереса още с първата си поява, където изпълнява песните Flawless – Beyоnce и A Little Party Never Killed Nobody – Fergie. Малко по- късно журито на форматa решава, че Гери-Никол Георгиева ще бъде част от група заедно с Мишел Страмински и Христина Христова. Момичетата сформират групата ‘’ Sweet 16 ‘’ и с много труд, усилия и талант те преминават тренировъчните лагери заедно в къщата на съдиите и се представят успешно на седем от големите концерти, излъчвани директно по Нова TV. Журито на формата е впечатлено от изявата на трите грации, а Мария Илиева заявява, че групата ‘‘ Sweet 16 e най-успешния опит и резултат за girl-банда в цялата ни поп-култура. Въпреки отпадането на Sweet 16 след седмия live-концерт, с днешна дата Гери-Никол е най-гледаният участник в You tube от всички участници в третия сезон на X factor-България.

 

Planet club-Най-доброто място за любима музика и добро настроение.

 


Седмична програма