logo

plovdivclubs.com

Нестандартната комбинация- тромпет-хаус музика
Нестандартната комбинация- тромпет-хаус музика

Нестандартната комбинация- тромпет-хаус музика

публикувана на 06.06.2013 10:02

 

 

На 7-ми(петък) зад пулта  на Planet club ,заедно с Георги Зайков (тромпет) ще застанат DJ Max и DJ DANNY, за да изпълнят залата на реномираното заведение с класен House саунд.

 

Резултатът от комбинацията между тримата е обединение на класическия инструмент и съвременното звучене на електронния саунд. Можем да го определим единствено като уникално, защото дарява публиката с едно прекрасно съчетание на комерсиалното звучене на House музиката, синхронизирано с разнообразни изпълнения на живо.


 Tалантливите диджеи Max & Danny са част от Ellecrtica Recordings. Георги Зайков е отличен тромпетист от пловдивската Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство. Освен на тромпет, той свири и на китара. Георги е част от групата NONAME, известна с акустични кавъри с нов аранжимент на много известни парчета от Рок,Поп,Евъргрийн и Българската сцена.

 

Успешният тандем между DJ DANNY и DJ MAX,подкрепен с невероятния звук на тромпета на Георги ще ви накара да се почувствате страхотно! Ако до сега не сте присъствали на това музикално чудо, ви съветваме да го посетите. Не го пропускайте!





Седмична програма