logo

plovdivclubs.com

Неустоимата чаровница Misscher гостува в Планет клуб
Неустоимата чаровница Misscher гостува в Планет клуб

Неустоимата чаровница Misscher гостува в Планет клуб

публикувана на 23.09.2014 10:12

 

Втората вечер  от седмицата ще бъде много секси и фънк. Довечера гвоздеят на програмата на Planet club е певицата MISSHER, която освен, че e известна с участието си в  суперхита на GOODSLAV „Superdupe” има и собствен лайв сет, включващ най-добрите ар ен би парчета от последните години.


Kакто повечето рап звезди от женски пол и тя започва кариерата си като танцувална прима- Misscher е част от балет „Нова“. Еволюцията и като певица е бърза и главозамайваща.

 

Само преди няколко дни, на 18 септември, Missher представи официално  първото си авторско парче. То носи заглавието „Нещо лично“ и е колаборация с Alex P. Музиката и аранжиментът са дело на Gem, микса и мастеринга на Бате Пешо от Studio Buster, а видеото е заснето Buddubbaz Tape. Текстът е на Missher и Alex P, а за стайлинга се погрижиха Manga Collection и GOLOKA.Дългоочакваната премиера се състоя в столичния клуб Sugar, а вечерта премина с бурни викове и много аплодисменти.

 

Довечера ще можем да чуете песента и в Планет клуб на живо, както и най-любимите си соул, r’n’b и funk хитове в изпълнение на Misscher и прелестните й танцьорки от балет"Нова".

 

Забавлявай се!


Седмична програма