logo

plovdivclubs.com

Огнено шоу с FIRE SOUL в Планет клуб
Огнено шоу с FIRE SOUL в Планет клуб

Огнено шоу с FIRE SOUL в Планет клуб

публикувана на 16.03.2015 09:29

 

Този петък в Планет ви очаква една от най-мистичните атракции, които можете да видите. Съчетание от танц, динамика, мистика, цветове и огън. Трупа Fire Soul  ще бъдат тези, които ще се осмелят да си поиграят с огъня и да нажежат страстите в заведението този петък.

 

Трупа Fire Soul е създадена през не толкова далечната за всички нас 2006 година, но далечна за огнената култура и изкуство в България. След кратко разпадане на трупата през 2009 година тя бива възродена от създателят и Виктор (Жокера) Николов и Снежи Михова.



С времето като всяко ново нещо, което се развива и расте екипът претърпява различни метаморфози и израства. Днес повече от 5 години по-късно артистите от Fire Soul предлагат разнообразни атракциони вариететни програми, които да задоволят и най-претенциозният вкус. Портфолиото им от шоу програми включва въздушна акробатика, огнено шоу, кокили, жива марионетка, серпентин денс, жонгльорство, над 50 участия годишно, гостувания на редица български и международни фестивали.

 

Само загасете светлините и …отворете очи….отворете съзнанието си за една впечатляваща огнена хореография. Присъствието на красивия и мистичен танц на огъня в любимия Planet club!  Don’t miss!

 

 


Седмична програма