logo

plovdivclubs.com

Planet club подаряват самолетни билети до Хавай
Planet club подаряват самолетни билети до Хавай

Planet club подаряват самолетни билети до Хавай

публикувана на 11.09.2014 01:16

 

Този петък лятото ще се завърне в Пловдив. Самолетни билети го горещ Хавай ще раздават хостесите на Planet club, а заведението ще се превърне в красив остров, облаган от танци и екзотика.

 

Хавай е известен с красивите си острови, разнообразна природа с активни вулкани, много танци и екзотични коктейли. Planet club ще се опитат да пресъздадат тази атмосфера, а KAS DJ Ще ни помогне да вдигнем настроението на макс, обещават домакините.

 

Пренесени в Хавай, с подходяща атмосфера, музика и реквизит, с помощта на професионални треньори, Ви гарантираме перфектната петък вечер. Потопете се в света на лимбото, венците от ароматни цветя, страсти и горещите флиртове.

 

Цветелин Матеев или по-известен като DJ Kas радва му фенове на Deep House, Nu Disco, Electronica от няколко години. В неговите живи сетове можете да намерите звуци от дълбока мелодичен електронен смесване с нежни женски вокали на динамични фънки бас линии, комбинирани с игривите ритми Groovy - създават перфектна парти атмосферата. Неговата музика успява да докосне всеки музикален вкус чрез импровизацията, която той показва зад пулта.

 

 

 


Седмична програма