logo

plovdivclubs.com

Планет клуб представя една еротична експлозия от бъдещето
Планет клуб представя една еротична експлозия от бъдещето

Планет клуб представя една еротична експлозия от бъдещето

публикувана на 25.09.2017 03:17

Planet club  отново с  уникален комплимент към своите клиенти, извеждайки ги от рутината на добре познатия купон и ще ги пренесете във време- пространствения континиум на една незабравима емоционална и еротична експлозия от бъдещето. VOLTSHOW ще гостува в заведението таз събота.


Получовек, полумашина и полужена-полу еротичен терминатор, Волт и Електра са андроиди от най- ново поколение. Тяхното основно предназначение е да отворят портите в съзнанието и емоциите на клиентите Ви за едно футуристично изживяване, изпълнено с необятните космически пространства на човешкото въображение и неутолимата жажда за силни,възбуждащи и спиращи дъха изживявания-пир на сетивата.


Електра е най-новата хрумка на една мъжка разюздана фантазия,устремила се да намери извора на еротичната наслада,от който напиване няма.Тя неподражаемо и за първи път(в световен аспект) успява да помести в сценичното си амплоа символиката в тенденцията на машинизираната ни епоха и първичния и неустоим женски сексуален магнетизъм.


Новото космическо светлинно шоу е комбинация от високотехнологични LED светлини, интерактивни киберкостюми, пушек пушка,визуален пой и летящ робот Ар. Дрон.


Това е завършен шоупродукт,който смесва в една сюрреалистична амалгама представите Ви за митология еротика и фентъзи. 
Със своите оръжия изхвърлящи кондензиран въглероден диоксид на повече то четири метра, осветен в различни нюанси, Волт и Електра ще рисуват импресионистични картини от звуци и светлини в пространството на Вашия клуб и ще пресъздават филмовата атмосфера на класически шедьоври от Холивуд като "Star Wars", "Real steal", "I Robot" и "Terminator".


Седмична програма