logo

plovdivclubs.com

Planet ще бъде домакин на Cleopatra танцово шоу
Planet ще бъде домакин на Cleopatra танцово шоу

Planet ще бъде домакин на Cleopatra танцово шоу

публикувана на 09.06.2014 05:11


Красавиците Биляна Йотовска и Невена Водиничарова и техният арт денс проект The Sicret garden Cleaopatra show пристигат в Пловдив този петък. Те ще превземат сцената на Planet club,  в компанията на най-бързите коли от Premium rally.


На фoна на специално подбраният сет от DJ Vlado by love ще наблюдаваме денс-шоуто, което ще ни пренесе във времената на Клеопатра. Вдъхновени от красотата и силата на Древната царица, Невена Воденичарска изработва пищни костюми и аксесоари в златна тематика, а Биляна се грижи сама за грима на момичетата.


В „THE SECRET GARDEN SHOW” може да се види един нов тип перформанс, който е чиста импресия и кара хората да фантазират и да попаднат в друг свят... приказен и красив. Партито е смесица от музика,  клубно осветление и невероятни танци плюс възможно най-екзотичните костюми. Момичетата използват специална приказна декорация.


Премиум Рали е събитие уникално за България и няма конкуренция на Балканския полуостров. Форматът на събитието е добре познат на автомобилните фенове, като най-яркият пример е Gumball 3000. Мероприятието успешно съчетава три винаги атрактивни теми: луксозни автомобили, опознаване на различни дестинации и нощен живот.



Седмична програма