logo

plovdivclubs.com

С бляскаво парти Planet стана на 14
С бляскаво парти Planet  стана на 14

С бляскаво парти Planet стана на 14

публикувана на 13.10.2014 03:33

 

Този петък в Планет клуб Пловдив гарантирано купонът ще бъде впечатляващ, а причината е ясна- Планет празнува своя 14-ти рожден ден.

 

„За поредна година ще отпразнуваме рождения си ден с усмивка, защото вече 14 години успяваме да ви накараме да се усмихвате и да се забавлявате с нас. Очакваме ви и тази година, за да споделите емоциите ни и да бъдете част от това вълнуващо събитие и от тази незабравима нощ. Заблестете като диаманти, защото тази нощ Планет ще блести за вас“.

 

За настроението на гостите ще се погрижат момичетата от балет Нова, Тoria (с вокали на живо) и любимият ни Vlado By Love.

 

Момичетата от балет Нова са подготвили петзвездна хореография, а DJVlado by love  е подбрал страхотен плейлист с по нещичко за всеки. Гвоздея на вечерта ще бъде прекрасната TORIA, която ще импровизира и интерпретира различни вокали на познати песни, като забива от Jazz, та чак до Rap.

 

Planet club не спира да изненадва познавачите с винаги актуалните си партита и добра програма. Красив интериор и перфектен екип, всичко това е предпоставка тази икона от нощният живот на Пловдив да е винаги препълнена.

 

 


Седмична програма