logo

plovdivclubs.com

Сантра и Били Хлапето на сцената в Планет
Сантра и Били Хлапето на сцената в Планет

Сантра и Били Хлапето на сцената в Планет

публикувана на 16.02.2017 09:54

 

Хитмейкърката Сантра, в компанията на Billy The kid ще гостува в Планте клуб следващия вторник. Черният вторник в заведението ще мине под изпълненията на най-популяните хитове, между които "Maskarad", "В твоя чест",  "Късно за романтика", "Изгрева и залеза". Рамо до рамо до нея Били Хлапето ще реди добре познатите ни рими от "Черен списък",  "Корпус за бързо реагиране", "В реда на нещата" и още много други.

 

Сантра е и сред топ изпълнителите на  България и лайфовете с нея са едно прекрасно изживяване. Тя е  изключително развълнувана от предстоящото си участие и ви е подготвила много изненади.


Зад пулта ще бъде DJ T-WET, който ще нажежи обстановката до ярко червено.


Сантра започва музикалната си кариера на шестнадесет години. Започва в музикалната компания КА Мюзик и избира името си - Сантра. Младата изпълнителка е родена през 1983 година, най-вероятно заедно с таланта си. Стилът, към който музиката на Сантра се доближава максимално е R&B. Това я прави изключение , защото малко ‘бели’ момичета по света /особено в България/, а да не говорим,че малко на нейната възраст, щяха да рискуват и да се справят така блестящо с този начин на звучене, който тя постигна.

Сантра е една от най-харесваните бг изпълнителки заради страхотните си авторски парчета, които до едно са хит и покоряват челните места в музикалните класации. Сантра е носител на много музикални награди, сред които Best dressed 2013, Best R&B singer 2014, Best dressed 2014.


 Цялата програма на Planet club следете на plovdivclubs.com



Седмична програма