logo

plovdivclubs.com

Силен месец април за Планет клуб
Силен месец април за Планет клуб

Силен месец април за Планет клуб

публикувана на 06.04.2015 02:58

 

След много силен лайф през този уикенд, който направи Графа на сцената на Планет, купонът в заведението продължава на пълни обороти(разгледайте снимки ТУК). Ето и най-интересните събития,които ни е подготвил екипът на Planet club:

 

Започваме Dirty and Beautiful Triple Black party, което забавлява пловдивчани всеки вторник.  Като част от традиционните вторници с Triple Black party, Планет клуб представя едно party с най-доброто MC  в България- DEE, балет D&B и DJ Elien. DEE е един от най-разпознаваемите Български хип-хоп изпълнители. С различната си визия и звучене, хората често смятат, че е щастски изпълнител. Дълги години DEE балансира успешно между Съединените щати и България. Участва в редица концерти и проекти на българската и чуждестранна сцена заедно с носителя на Grammy Coolio, легендарните Wu-Tang Clan, DMX, Rick Ross, WackaFlocka Flame и много други. Неподражаемият стил и харизматичната личност на DEE го правят най-предпочитаното българско MC и любимият хост за хип-хоп събития.

 

 В петък, 11 април, Ви очаква един музикален проект в който ще искате да участвате!  Цветелин Матеев  или познат повече като /Kas DJ/ е основател на подкаста Lazy Motions. В лайв миксовете му ще откриете от дълбоки мелодични електронни звуци, преливащи се с нежни вокали до динамични бас линии, съчетани с игриви бийтове,  създаващи отлична парти атмосфера. Музиката му успява да докосне всеки музикален вкус благодарение на импровизацията, която той демонстрира зад пулта.

 

На 17-ти април, отново петък ще можете да се насладите на обединението между класическия инструмент и съвременно звучене на електронния саунд -MaxBG,Danny feat George Zaikov LiveTrumpet, а веднага след него, ще нахлуете директно in the house с 24/7 и DJ Jose feat Georgi Yorgov(remix).


Кулминацията в партита през април ще бъде на 24-ти, когато в Планет ще гостуват хип хоп легендите C-Block. Най-вероятно на купона ще прозвучат на живо и сингли като Time is Tikin’ Away, Summertime, Everything’s Good и Keep Movin’. Гостите на партито да се приготвят да припяват на So Strong Out, която повече от десетина години напомня за звездното начало. 

 

Цялата програма на заведението можете да разгледате ТУК.

 

 

 

 

 


Седмична програма