logo

plovdivclubs.com

След тази нощ, Пловдив вече е завладян от сунга..
След тази нощ, Пловдив вече е завладян от сунга..

След тази нощ, Пловдив вече е завладян от сунга..

публикувана на 06.03.2013 01:18

 

На 1.03  в Planet Club Пловдив пристигна легендарният Ал Капоне, който резервира цялото заведение и покани всички любители на качествените забавления и лудешкия ритъм на сунга, да бъдат негови гости.Специално за партито му пристигна голяма тайна пратка уиски Kijbegan.

 

Можеше и така да се случи, ако действието се развиваше преди 80-90 години.Но в днешни дни, за да усетят клиентите на Planet, очарованието, мистерията, лукса и безгрижието на онази епоха,  небезизвесният клуб се превърна  в шикозен таен склад от началото на миналия век. Стилни жени, силни мъже, приглушени светлини,бутилки уиски, подаващи се от току що разопаковани дървени сандъци, подозрителен пазач на входа... и разбира се  The Smugglers Collective със своя уникален електросуинг сет, създадъха  неповторимата атмосфера, карайки хората да се забавляват и танцуват на отдавна забравени ритми.

 

Специалeн стилист, гримьор и фризьор от бутик “Sweet me up” се погрижиха за външният вид на всеки, който пожела да се преобрази в духа и визията на „сухия режим” от началото на 20-те и 30-те години на миналия век.

 

Партито се превърна в различно преживяване, едно от многото, които екипа на верига клубове Planet е предвидил за клиентите си, верен на традицията си да бъде провокативен и нестандартен. За няколко години, момчетата от  The Smugglers Collective , превърнаха сунга  в неизменна част от нощния живот на София и страната и ...определено липсваха на пловдивската сцена - недопустим пропуск, който  Planet Club, обещава да поправи. След тази нощ, Пловдив вече е завладян от сунга, а това е само началото.

 

 

 


Седмична програма