logo

plovdivclubs.com

Спортни коли от Premium Rally и много страст в Планет(СНИМКИ)
Спортни коли от Premium Rally и много страст в Планет(СНИМКИ)

Спортни коли от Premium Rally и много страст в Планет(СНИМКИ)

публикувана на 14.06.2014 03:15

 

Под звуците на мощно ръмжене на метални зверове самата Клеопатра се изкъпа във вана пълна с мляко насред Планет клуб. Еротичното шоу бе на Биляна Йотовска, Невена Воденичарска и техните красиви момичета, които се постараха да представят един наистина впечатляващ спектакъл в петъчната вечер. Малко преди да се качат на сцената на клуба гостите станаха свидетели на представяне на голяма част от спортните коли на Premium Rally Sofia - St. Vlas. 


Едно след друго уникалните возила задръстиха входа Плане клуб, като паркингът на заведението се оказа тесен за всички "зверове" от ралито. Всеки желаещ можеше да се снима с Поршета, Астън мартин или пък било то Ферари, по избор.

 

Дамите от еротичното шоу бяха в компанията на мускулест младеж, който грабна вниманието ни със своето великолетно тяло. Той внимателно подаде ръка на своите колежки, за да се качат на специално направената сцена и шоуто започна. Очите на всички присъстващи гости се впериха към случващото се, а се чуха и коментари за невиждана до сега такава красота.

 

Паркингът на заведението се оказа тесен всички "зверове" от ралито, а всеки желаещ можеше да се снима с Поршета, Астън мартин или пък било то Ферари, по избор.

 

Оригиналният карнавал определено покори пловдивската перла в нощния живот на Пловдив и със сигурност момичетата ще гостуват отново под тепетата.

 

 


Седмична програма