logo

plovdivclubs.com

Световноизвестният DJ Mark Lower на 12-ти в Planet
Световноизвестният DJ Mark Lower на 12-ти в Planet

Световноизвестният DJ Mark Lower на 12-ти в Planet

публикувана на 09.03.2016 09:58


На 12 март световноизвестният диджей Mark Lower  ще взриви Planet Night and Day  с хита си BAD BOYS CRY. Партито е част от поредицата  International Guest DJ Party, на които Planetclub канят едн от най-известните DJ от цял свят.


Mark Lower или Quentin, както е истинското му име, е роден през 1995 във Франция. Силно увлечен, той започва да се занимава с музика още на 11 годишна възраст, като до днес успява да натрупа сериозен опит и професионализъм.



Първоначално Mark продуцира предимно в Progressive и Electro house стилове, като в последстие се насочва към Deep House и Nu-Disco, именно които са и най-актуалните стилове по клубовете днес.


2013 е превратна година в кариерата на младия DJ. След издаването на хитовия си трак “BAD BOYS CRY” в колаборация с Scarlett Quinn, Mark много бързо набира популярност в цял свят и се превръща в едно от хитовете имена на клубната сцена. Към момента “BAD BOYS CRY” има 33 млн. гледания в youtube и е един от най-често споделяните тракове в социалните мрежи.
Други известни заглавия от творчесвото му са Saviour, The way that I feel и This love won’t fade, както и ремиксите на The boy is mine, Darkest nights и Like a prayer!


Бъди в Planet на 12.03! Mark Lower превзема пулта, клуба, а защо не и града, за една вечер, за която ще се говори дълго! Стани част от едно от най-значимите партита, случвали се някога на територията на Planet !



За резервации : 08 9999 39 52
Вход : 10 lv
warm up by DJ MAX(BG)
dance by Baletut "NOVA"

 

 


Седмична програма