logo

plovdivclubs.com

Този петък AfterMidnight Playboy party в Планет клуб
Този петък AfterMidnight Playboy party в Планет клуб

Този петък AfterMidnight Playboy party в Планет клуб

публикувана на 13.12.2016 05:47

 

Силен музикален уикенд ще направи Planet club тази седмица. Приключението стартира е петък с AfterMidnight Playboy party.  Зад пулта ще бъдат Max (BG) и Danny. Мега як саунд и секси танцьорки, съчетани с невероятната атмосфера, всичко това е предпоставка за невероятен купон.

 

В събота парти брандът 24/7 IN DA HOUSE представен от DJ Jоze & Georgi Yorgov ще гостува в пловдивския Planet club. Невероятните светлини и палитрата от цветове на фона на танцуващите хора са винаги страхотно изживяване. 

 

24/7 IN DA HOUSE представен от DJ Jоze & Georgi Yorgov е създаден изцяло за поддръжането на груувът, енергията и налагането на иновативен саунд в електроната музика за обединяването на хората с цел за едно различно музикално преживяване. Водени от любовта си към електронната музика двамата млади артисти винаги се опитват да придадат емоциите, които изпитват зад пулта на хората в клуба, в който гостуват.

 

Верни на своето мото да осигуряват най-доброто за своите клиенти, Planet  са подготвили богата програма и през този месец.Следете събитията на клуба ТУК.

 

Всяка седмица това страхотно пловдивско заведение се пълни до дупка с млади и красиви хора, които не спират да танцуват и да се забавляват. Много хора, много танци, стотици усмихнати лица и професионален екип, едно желано за посещения и забавления място. Заповядайте и Вие.

 

Planet club  е едно желано за посещения и забавления място. Вече 16 години!

 

Планет Клуб е безспорно любимо място на модерни хора, които искат да прекарат вечери си сред интересна аудитория и съвременна музика, и среднощните светлини на лукса.

 

 


Седмична програма