logo

plovdivclubs.com

Triple black party в Planet club
Triple black party в Planet club

Triple black party в Planet club

публикувана на 09.09.2013 01:17

 

Вторник вечерта ще бъде по-хитова от всякога, по-купонджийска от всякога и по-ексклузивна от всякога! Не пропускайте да бъдете гости на Triple black party в Planet club ,за да посрещнете на сцената пловдивската сензация- момчетата от CENTRAL SIDE!

 

Те ще представят за първи път на сцената на Planet песента "Скачам бясно". Парчето е с подчертано техен стил на звучене с лек привкус на трилър, филм на ужасите. За направата му са се погрижили самите Central Side и по традиция тяхния beatmaker Любо Кърдашев (LK beats). Mix & masteringът е дело на  Ceco (Respect). Във видеото участие са взели талантливата актриса Патриция Пундева и много голям екип от танцьори, както и фенове на бандата.

 

Клипът е изключително различен, загадъчен и определено се хареса на всички, уважили събитието. Първата му част е снимана в една от палатите на панаирното градче, а втората близо до Пловдив. 

 

Ще чуете, разбира се и новото парче "С мен остани" , което е съвместно с група "No name", както и любимите на всички " Пу за мен ", "Back one day".

 


Седмична програма