logo

plovdivclubs.com

За първи път в Пловдив -Hype Me Up
За първи път в Пловдив -Hype Me Up

За първи път в Пловдив -Hype Me Up

публикувана на 01.12.2014 12:04

 

За първи път в Града под тепетата ще гостува най-актуалната Hip-Hop парти платформа - Hype Me Up. Tози вторник  (02 Дек 14), в Planet Club Plovdiv ще се насладим на уникалното шоу, в което се преплитат акустични елементи, бийтбокс и мега здрав Hip-Hop саунд! 


На партито на HYPE ME UP ще чуете едни от най-актуалните Hip-Hop и RnB кавъри, изпълнени по един различен начин, както и най-известните песни на изпълнителите Donna, Marteen & Daze . Едно парти пълно с магия, енергия, яка музика и добро настроение!


HYPE ME UP е най-новата клубна Hip-Hop платформа, създадена от изпълнителите Igi Androvski, Marteen и Daze, която официално беше представена на 29ти юли в клуб Planet La Dolce Vita, София. Освен атрактивните Hip-Hop изпълнители, част от HYPE ME UP са и Тhe Joker Magic - Безспорно един от най-добрите български илюзионисти, който ни е познат и от топ сериала "Под Прикритие", където играе ролята на Спас (с вълшебното хапче), както и младата и много талантлива певица Donna. Освен артистите HYPE ME UP работи и с едни от най-добрите Hip-Hop и Breakdance танцьори и танцьорки в страната.

 


Седмична програма