logo

plovdivclubs.com

Андреа, Анелия и Крум атакуват Планета
Андреа, Анелия и Крум атакуват Планета

Андреа, Анелия и Крум атакуват Планета

публикувана на 23.09.2014 11:46

Три поп-фолк звезди атакуват сцената на Планета Пайнер клуб тази седмица.

 

Още довечера в заведението ще се вихри Андреа. Певицата ще разгорещи атмосферата с много музика и ще ни припомни своите най-големи хитове, както и ще изпълни и по-нови свои парчета, актуални в момента. Купонът с чаровната изпълнителка ще продължи до зори.

 

В четвъртък ще бъде парти-кулминацията на тази седмица. На сцената ще се качи Анелия, за да забавлява пловдивчани така, както само тя умее. Красивата изпълнителка ще се погрижи  за вашето добро настроение и неспирни танци на дансинга.

 

В неделя, на събитие без вход, за една луда вечер в заведението ще гостува Крум. Той направо ще "запали" нощния клуб със своите хитове и чар.... Женската част на града може да се чувства специално поканена от Планета Пайнер клуб.

 

Планета Пайнер клуб, верен на своите почитатели, продължава през цялото лято с невероятни партита! Там купонът никога не свършва и желаещите да го посетят не секват. Сред луди танци до зори клуба се пръска по шевовете непрекъснато от красиви лица и тела, преплетени в ритъма на танца. Цялата програма на заведението следете в сайта на plovdivclubs

 


Седмична програма