logo

plovdivclubs.com

Какво ни очаква в Planeta
Какво ни очаква в Planeta

Какво ни очаква в Planeta

публикувана на 20.05.2013 11:06

 

Начало на парти седмицата дава поредното Студентско парти!Безплатен вход за всички студенти и уникални промоции! Понеделнишките купони в заведението се превърнаха в едни от най – горещите в града ни, за всички които решиха да хвърлят лекциите на страна за малко и да пият по едно!

 

Във вторник  на сцената на Planeta Payner, в нощта с  „Хората на Слави” ще се качат вокалистите на Ку-ку Бенд- Борис Солтарийски и Цветелина Грахич. Купонът и страстите ще са на макс! На традиционното парти с „Хората на Слави” входът ще бъде за свободен за дами и студенти.

 

Средата на седмицата е запазена за поредната вечер от поредицата "Титаните на поп фолка". Специален гост ще бъде Милко Калайджиев! Отново входът ще бъде свободен за студенти и дами.


Следва вечер с прекрасната Кали! Тя ще зарадва всички свои пловдивски фенове. Лайф партито на Кали ще продължи до сутринта, като определено ще бъде незабравимо и дивашко, в неин стил.


Висша степен на еротика, пресъздадена чрез танц, уникален сексапил и скъпи удоволствия, хиляди изкушения събрани в едно. Или иначе казано - петък вечер в Planeta. 


В края на седмицата на сцената на Planeta Payner club ще изгрее звездата на Илиян! Певецът на 2011 винаги успява да изненада своите фенове. Да видим какво ни е подготвил този път!


Забавлявай се!






Седмична програма