logo

plovdivclubs.com

Луди партита в Planeta и през тази седмциа
Луди партита в Planeta и през тази седмциа

Луди партита в Planeta и през тази седмциа

публикувана на 20.10.2014 01:50

 

Поредна силна  ударна седмица очаква екипа и гостите на една от иконите в нощния живот на Пловдив- Planeta Payner club. Още тази вечер Годжи ще се доказва за пореден път като певец и шоу-мен на традиционното студентско парти в заведението.  За събитието входът ще е свободен за висшистите, а шокиращи промоции ще помагат за веселото им настроение.

 

Във вторник купонът продължава с Малина. Изпълнителката ще се погрижи  за вашето добро настроение и неспирни танци на дансинга. В сряда Ви очаква традиционното ретро парти, а четвъртък страстите ще разгорещи Цвети Янева. Тя ще Ви забавлява с много музика и ще ви припомни своите най-големи хитове, оставили епоха в попфолк забавлението у нас, както и ще изпълни и по-нови свои парчета, актуални в момента.

 

Петък, отново красивите дами от Babylon show ще се развихрят за да направят вечерта незабравима.

 

В неделя красивата и гласовита певица Даяна направо ще "запали" нощния клуб със своите хитове и чар. Луд купон с много танци и най-големите парчета на изпълнителката- всичко това на куп! Вход свободен!

 

Планета Пайнер клуб, верен на своите почитатели, продължава през цялото лято с невероятни партита! Там купонът никога не свършва и желаещите да го посетят не секват. Сред луди танци до зори клуба се пръска по шевовете непрекъснато от красиви лица и тела, преплетени в ритъма на танца. Цялата програма на заведението следете в сайта на plovdivclubs.

 


Седмична програма