logo

plovdivclubs.com

Началото на април в Planeta
Началото на април в Planeta

Началото на април в Planeta

публикувана на 31.03.2014 12:03

 

В последния ден от март месец, в Planeta Payner club ще се вихри луд студентски купон. На събитието, разбира се, ще има много промоции, от които да се възползват гоститe в заведението, а входът ще бъде свободен за дами и студенти.

 

Април стартира с участието на Малина. Изпълнителката ще изпее най-добрите си парчета и ще се вихри на сцената, докaто публиката пожелае. Предупреждаваме ви, че е Денят на шегата, възможно е Малина да си е  подготвила няколко шегички, внимавайте да не ви преметне. Очакват ви много промоции и танци, а входът отново е свободен за дами и студенти.

 

 

В сряда  отново от клуб PLaneta  са подготили традиционната доза смях и забавление, с вечерта на Планета Пайнер. На събитието ще има много промоции на марков алкохол, от които ще можете да се възползвате.

 

 

В четвъртък(3-ти април), гостуващата звезда в заведението ще бъде любимецът на всички дами от Пловдив- чаровният Константин. В четвъртък дамите, а в петък- кавалерите ще са "богопомазаните", когато на сцената ще излезнат красивите момичета от Babylon Show.

 

Тази неделя в Планета ще гостува Димана. Изпълнителката очаква най-големите купонджии, а на събитието ще има големи промоции на алкохол. Входът ще бъде свободен!


Седмична програма