logo

plovdivclubs.com

Отварят напълно обновената Planeta Payner club
Отварят напълно обновената Planeta Payner club

Отварят напълно обновената Planeta Payner club

публикувана на 25.02.2014 12:46

 

След основен ремонт, който протече в продължение на няколко месеца, врати ще отвори една от перлите в пловдивския нощен живот- Planeta Payner club! 

 
Заведението, вече  e с отвърдена позиция подтепатата- от цели 8 години! Едни от най-готините, щури и луди партита се случват именно там, самото то стана емблема за "див купон". По дизайн на топ професионалиста в бранша- Юлиян Тахов новият интериор на клуба ще потопи гостите в страхотен уют още от входа. 

 
GRAND OPENING-ът на Planeta ще бъде на 27-ми (четвъртък), а на него ще могат да присъстват всички желаещи (разбира се след предварителна резервация, тъй като се очаква заведението да е препълнено).
 
 
За настроението на гостите ще се погрижи поп фолк звездата Кали! Лудото момиче на поп фолка има толкова много хитове и  без съмнение ще се раздаде максимално, както винаги! Красивите дами от Balet FAME ще се погрижат за танците и ще ви накарат да се разкършите!


На 1 март Planeta Payner club ще отпразнува  своя 8-ми рожден ден с бляскаво парти.  Пригответе се за едно изключително преживявяне.... обновеното заведение  със своята атмосфера ще ви омагьоса, а момичетата от "Тайната градина"- The secret garden show  ще  ви въведат в света на приказките и вълшебствата

 

 


Седмична програма