logo

plovdivclubs.com

Planeta Payner club избухва с няколко партита
Planeta Payner club избухва с няколко партита

Planeta Payner club избухва с няколко партита

публикувана на 18.11.2013 10:18

 

Тази седмица ще бъде много вихрена и за Planeta Payner club!

 

Понеделник всички студенти(а и не само) са добре дошли на традиционния Студентски купон!  Гостите на заведението ще могат да се възползват от страхотни промоции, а входът ще бъде свободен за дами и студенти.

 

В сряда купонът ще бъде "титаничен", защото зад пулта ще застане   DJ Teddy Georgo, който ще ни забавлява с златните поп фолк хитове,  a вечерта ще бъде постветена на "Титаните на поп фолка" .


Безспорно една от най-гласовитите Пайнер изпълнителки- Джена ще подари на феновете си една незабравима вечер в четвъртък. На лайфът й входът ще бъде свободен за дами и  студенти и ще има много промоции на алкохол, от които могат да се възползват всички присъстващи на събитието.

 

Продължаваме традиционно петък вечер с красавиците от Babylon show. Ще се насладим на еротичната шоу програма заедно и да се повеселим с едни от най-изкусителните жени в България.

 

В самия край на седмицата, на сцената на Planeta ще се качи Даяна! Входът за вечерта с нея ще бъде свободен за всички, а забавлението е гарантирано!

 


Седмична програма