logo

plovdivclubs.com

Шест изпълнителя на сцената на Planeta
Шест изпълнителя на сцената на Planeta

Шест изпълнителя на сцената на Planeta

публикувана на 23.09.2013 10:54

Тази седмица  на сцената на Planeta Paynеr club ще изгреят цели шест изпълнителя. Веднага след студентското парти (понеделеник), пристига Георги Милчев-Годжи- специален гост в традиционния вторник с Хората на Слави. Входът за вечерта с него ще бъде свободен за дами и студенти.

 

В сряда три музикални легенди от миналото ще пеят за вас.  Кондьо, Валдес и Сашо Роман ще ви върнат години назад, с най-големите си ретро парчета. Зад пулта пък ще бъдат DJ Teddy Georgo и DJ Ivko, а входът  отново ще бъде свободен за дами и студенти.

 

Поп-фолк изпълнителката Преслава ще бъде част от програмата на Planeta Payner club в четвъртък! Изпълнителката ще се погрижи  за вашето добро настроение и неспирни танци на дансинга. Тя е готова отново да взриви култовото заведение със своите хитове , които с лекота покоряват не една и две класации.

 

Висша степен на еротика, пресъздадена чрез танц, уникален сексапил и скъпи удоволствия, хиляди изкушения събрани в едно или иначе казано Babylon Show... петък вечер в Planeta Payner club.

 

В неделната вечер входът в заведението ще бъде свободен за всички, а гост ще бъде Борис Дали.


Седмична програма