logo

plovdivclubs.com

Силна първа работа седмицаза Planeta Payner club
Силна първа работа седмицаза Planeta Payner club

Силна първа работа седмицаза Planeta Payner club

публикувана на 05.01.2015 09:19

 

Силните вечери и здравите партита никога не спират в Planeta Payner club. С ударен старт за 2015-та стартират тази година от заведението.Както забелязваме първата работна седмица от клуба са отредили на дамите. През 3 от вечерите тази седмица Ви очакват едни от най-добрите изпълнителки от попфолка.

 

Tози вторник в заведението гостува неотразимата Андреа. Тя ще превзема сцената на един от пловдивските най-секси клубове и ще се "закотви" на нея до ранни зори.

 

Джена ще се погрижи в заведенито не само напитките да бъдат огнени, но и танците да бъдат горещи....Изпълнителката е подготвила страхотно шоу за всички фенове и фенки, които с нетърпение очакват гостуването й. Заредена с адреналин тя ще бъде отговорна за дивия купон, който се очертава. Джена гостува в Planeta в четвъртък, а входът за вечерта с нея ще бъде свободен за дами и студенти.

 

В неделя  в клуба гостува Тони Дачева, която помним още от ранните години на жанра у нас. Входът за купона в последния ден от седмицата ще бъде свободен, а на събитието ще има много промоции на бутилки алкохол.

 

Пълен да дупка с красиви и млади хора и обстановка нажежена на макс, танците продължават там винаги до ранни зори. Заповядайте и се забавлявайте в невероятния пловдивски клуб Planeta Payner.

 

Цялата програма на заведението следете в сайта.





Седмична програма