logo

plovdivclubs.com

Силни Коледни партита в Planeta Payner club
Силни Коледни партита в Planeta Payner club

Силни Коледни партита в Planeta Payner club

публикувана на 22.12.2014 12:32

 

По време на Коледните празници, партита в Пловдив са в разгара си. Нощният живот е града тече на максимални обороти, а заведенията са препълнени от празнуващи с колеги и приятeли. Planeta Payner club са подготвили много изненади и страхотен купон за своите гости.

 

Утре, 23-ти, в заведението гостува Андреа. Тя ще се погрижи тази нощ в заведенито не само напитките да бъдат огнени, но и танците да бъдат горещи....Изпълнителката е подготвила страхотно шоу за всички фенове и фенки, които с нетърпение очакват гостуването й.

 

На 24-ти, след вечерята със семейството Planeta ви кани на едно Коледно парти да се позабавлявме заедноот сърце. На 25-ти всички именници са поканени на live вечер с Кали. Заредена с адреналин тя ще бъде отговорна за дивия купон, който се очертава.

 

На 26-ти петък, Коледно Babylon show  с готини мадами в Коледни костюми радост за мъжките очи. Christmas Babylon show в с вход свободен за дами и студенти.

 

Пълен да дупка с красиви и млади хора и обстановка нажежена на макс, танците продължават там винаги до ранни зори. Заповядайте и се забавлявайте в невероятния пловдивски клуб Planeta Payner.

 

 

Клуб Planeta Payner  кани всички свои приятели и фенове да посрещат заедно предстоящата нова 2015 година. За резервации и информация:бул.”Марица” 122 / тел: 0899871253, 0879031340,0879031304

 


Седмична програма