logo

plovdivclubs.com

Танци, фокуси и музика- Planeta Payner club
Танци, фокуси и музика- Planeta Payner club

Танци, фокуси и музика- Planeta Payner club

публикувана на 02.02.2015 02:56

 

Отново горещи и танцувални вечери ни е подготвил хитовият клуб от града под тепетата – Planeta Payner club.

 

В четвъртък на сцената в заведението ще се качи Десислава. Звездата в типичен неин стил ще направи невероятно шоу, както със своето сценично присъствие, така и с таланта и да общува с публиката. Многобройните гости ще  имат възможност да танцуват и снимат с нея, а купонът ще продължи  докато публиката пожелае.

 

В петък в Планета Пайнер клуб ВИ очаква страхотна изненада. Гост на клуба ще бъде Валери Иванов ЖОКЕРА, който ще Ви потопи в света на магията. Toй е илюзионист, който стана популярен в цялата страна с участията си в редица телевизионни предавания. Учил е в СОУ „Димитър Талев", а е завършил средното си образование в ПМГ „Иван Вазов" през 2011г. Запалил се е по фокусите още на 12-годишна възраст, но по-сериозно се занимава с тях от 3 години. Тогава се мести в София. Валери признава, че винаги е правил фокуси заради реакцията на хората. По думите му прави фокуси 24 часа, 7 дни в седмицата. Докато стана, веднага започвам да си правя някакви работи. Те са свързани с ежедневието ми. Постоянно има фокуси около мен. Магията е около всеки един от нас. Просто трябва да я откриеш, казва илюзионистът. От година той представя своите трикове в различни дискотеки в София, Пловдив и Варна. Според него хората ще помнят винаги срещата си с него. Признава, че има зрители, които в началото са скептични, но след първия номер си променят мнението.


 В неделя е време за ретро. Тази седмица специална гостенка ще бъде Есил Дюран. Изпълнителка е подготвила списък само с  най-силните си парчета, а ако е забравила вашето любимо, можете да й го подшушнете и тя веднага ще го включи в него.

 


Седмична програма