logo

plovdivclubs.com

Тази седмица на сцената на Planeta Payner club
Тази седмица на сцената на Planeta Payner club

Тази седмица на сцената на Planeta Payner club

публикувана на 10.06.2013 10:36

 

Страхотна програма са ни подготвили от Planeta payner club и през тази седмица! Гости на клуба ще бъдат Невена Цонева, Валя, Преслава,  Сиана и Юнона!

 

Веднага след Студентската вечер в понеделник, Невена Цонева пристига, за да ви забавлява със своите лайф изпълнения. Победителката в първото издание на „Music Idol” ще бъде представителката от „Хората на Слави”, през традиционното парти във вторник. Входът ще бъде свободен за дами и студенти.


В сряда вечер, както знаем е ред на "Титатите на поп фолка" да заемат своето място на сцената на Planeta. Да пее за вас престига чаровната певица Валя. Най-новият клип на изпълнителката, към песента „Чуждо тяло”, вече може да бъде видян в официалния канал на "Планета", както и в youtube.


Поп-фолк изпълнителката Преслава ще бъде част от програмата на Planeta Payner club в четвъртък! Изпълнителката ще се погрижи  за вашето добро настроение и неспирни танци на дансинга. Тя е готова отново да взриви култовото заведение със своите хитове , които с лекота покоряват не една и две класации.


Следва петък вечер с красавиците от Babylonshow. Горещите момичета ви обещават много танци, еротика и сексапил. Неделният купон ще бъде със Сиана и Юнона,а входът за него ще е свободен.


Забавлявай се!



Седмична програма