logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в Planeta Pаyner club
Тази седмица в Planeta Pаyner club

Тази седмица в Planeta Pаyner club

публикувана на 17.03.2014 11:45

 

Както всеки понеделник и този в Planeta Payner club  ще се завихри неповторимо студентско парти. Този път то ще е със специалното участие на Татяна и Играта. Очакват ви куп промоции и танци до зори.


Във вторник на сцената на заведението ще се качи талантливият син на Тони Стораро- Фики. Най-новата поп фолк звезда, която ударно даде старт на кариерата си с песента „Като мъж на мъж“ с "Човекът глас" ще се раздаде на пълни обороти и ще ви забавлява като за последно.


Танцувална вечер ще бъде срядата, когато кръшни танци ще очакваме от балет Fame. Kрасавите ще завладеят дансинга и ще накарат и най-скованите гости да раздвижат тела. Всичко това в сряда- The Night of  Planeta Payner.


Неотразимата Джена ще взриви култовото пловдивско заведение през четвъртата вечер от седмицата.  Безспорно една от най-гласовитите Пайнер изпълнителки- ще подари на феновете си една незабравима вечер.


В самия край на седмицата на сцената на Планета ще се качи Кали.  Тя ще пее от сърце за гостите и феновете си в заведението, като истинското парти с нея е гарантирано, а входът за неделния купон ще бъде свободен.


Забавлявай се!



 

 


Седмична програма