logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в Planeta Pаyner club
Тази седмица в Planeta Pаyner club

Тази седмица в Planeta Pаyner club

публикувана на 24.03.2014 12:08

Тази вечер Planeta Payner club кани всички купонджии на студентско парти.  СЪбитието ще бъде със свободен вход за дами и студенти, а гостите ги очакват страхотни промоции на алкохол. За танците в заведението ще се погрижат дамите от балет Fame.

 

Във вторник на сцената на култовото завдение ще се качи певицата Ани Хоанг.  Красавицата кани всички свои фенове на партито с нея и обещава то да бъде по-горещо от всякога. След вечерта с най-екзотичното откритие в попфолка(Хоанг), следва гръцка вечер, със специален гост изпълнител. Planeta Payner club ще забавлява истински и ще събере под един покрив почитателите на гръцката музика и култура.

 

В четвъртък в заедението ще гостува Анелия. Хитмейкърката ще изпълни най-добрите си парчета и ще забавлява гостите от сърце. Входът ще бъде свободен за дами и студенти, а отново специални гостенки ще бъдат красавиците от балет Fame.

 

Именно балет Fame ще имат своя вечер, в която те ще бъдат звездите цяла нощ - петък. Момичетата ви обещават горещи танци и много забавление. Не ги пропускайте!

 

В края на седмицата гости в Planeta Payer club ще бъдат Теди Александрова и Джамайката. Изпратете месец март по "купонджийски".

 

Забавлявай се!

 

 

 

 

 


Седмична програма