logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в Планета
Тази седмица в Планета

Тази седмица в Планета

публикувана на 28.04.2014 12:15


Тази вечер, понеделник, в Planeta Payner club ще се проведе Пролетен студентски бал на ПУ "Паусий Хилендарски". Студентите ги очакват много големи промоции на алкохол и положителни емоции до сутринта. Събитието се осъществява с подкрепата на Студентски съвет към ПУ, а входът ще бъде свободен за дами и студенти.

Синът на Човекът глас- Тони Стораро ще пее в заведението във вторник. Фики има каквод  ави рпедстави на сцената на заведението, където ще изпълни своите дуетни парчета с баща си Тони Стораро и с Певица на годината- Галена.  Входът за вечерта с изпълнителя ще е свободен за дами и студенти.


Гръцко парти  за всичкилюбители на сиртакито със звездата Panos Psaltis, който изпълнява великия хит „Aggele Mou”. Планета клуб ще се превърне в истински Бузуки бар, тъй като партито ще бъде  с лайф на гръцки оркестър, който ще свири цяла вечер. Следващата вечер, специалният гост- Константин, ще забавлява всички присъстващи, а по специално дамите. За кавалерите- в петък традиционното Babylon show ще  осигури много горещи емоции.




В последния ден от седмицата за настроението ще се погрижи поп фолк звездата- Татяна. Събитието ще бъде с вход свободен за всички.

 

 


Седмична програма