logo

plovdivclubs.com

Тази седмица в Planeta Payner Club....
Тази седмица в Planeta Payner Club....

Тази седмица в Planeta Payner Club....

публикувана на 15.04.2013 10:20

 

Изключително обещаваща седмица в Planeta Payner club ни очаква! Купонът и страстите ще са на макс!

 

Още днес започваме с едно горещо студентско парти! Безплатен вход за всички студенти и уникални промоции! Понеделнишките купони в заведението се превърнаха в едни от най – горещите в града ни, за всички които решиха да хвърлят лекциите на страна за малко.

 

През втората вечер от седмицата, гости на Planeta club ще бъдат момичетата от балет „Магаданс”. На традиционното парти с „Хората на Слави” входът ще бъде за свободен за дами и студенти.

 

Сряда ви очакват титаните на поп фолка- Орхан Мурад и Пепа. Те ще изпълнят всички свои златни хитове. Отново входът ще бъде свободен за студенти и дами.

 

Четвъртък ( 18 април ) на сцената на Planeta ще се качи Преслава. Поп-фолк дивата умее да забавлява своите гости и винаги се раздава на макс. С нея купонът е до зори! Красотата няма да ни напусне и веднага след Преслава(петък) пристигат красавиците от Babylon Show! Те са подотвили еротично шоу с горещи мигове и запомнящи се танци!

 

За край на седмицата от клуба са поканили Кали! Тя ще зарадва всички свои пловдивски фенове. Лайф партито на Кали ще продължи до сутринта, като определено ще бъде незабравимо и дивашко, в неин стил.

 


Седмична програма