logo

plovdivclubs.com

Вихрена седмица в Planeta Payner club
Вихрена седмица в Planeta Payner club

Вихрена седмица в Planeta Payner club

публикувана на 13.05.2013 10:06

 

Изключително вихрена седмица в Planeta Payner club ни очаква! Купонът и страстите ще са на макс!

 

Още днес започваме с едно горещо студентско парти! Безплатен вход за всички студенти и уникални промоции! Понеделнишките купони в заведението се превърнаха в едни от най – горещите в града ни, за всички които решиха да хвърлят лекциите на страна за малко и да пиет по едно!

 

През втората вечер от седмицата, гост на Planeta club ще бъде Годжи! Бас китаристът  се изявява и като текстописецът и певец. Освен най-известните песни от репертоара на „Ку-ку Бенд”, ще изпее и негови авторски парчета. Дясната ръка на Слави Трифонов ви гарантира страхотен купон и усмивки. Годжи обича да се забавлява с пълна пара и ще ви го докаже. На традиционното парти с „Хората на Слави” входът ще бъде за свободен за дами и студенти.

 

В сряда ви очаква едно невероятно парти с Тони Дачева. Любимата на няколко поколения певица е подбрала само златни хитове от своя репертоар и ви очаква! Дачева е на сцена от над 25 години и не спира да радва почитателите си.

 

Хитмейкърката Джена, която грабна приза за „Песен на годината” с парчето „Да видя какво е”, ще пее на живо за почитателите си в  четвъртък! Изпълнителката ще пее до сутринта за купонджиите в заведението. Входът ще бъде свободен за студенти.

Красотата няма да ни напусне  и през следващата вечер! Висша степен на еротика, пресъздадена чрез танц, уникален сексапил и скъпи удоволствия, хиляди изкушения събрани в едно. Или иначе казано - петък вечер в Planeta.

 

В края на седмицата на сцената на Planeta Payner club ще изгрее звездата на Малина! Страхотен завършек на изключително купонджийската седмица в заведението! Забавлявай се!

 


Седмична програма