logo

plovdivclubs.com

ПОЛИНЕРО ПРАЗНУВА 8-МИ РОЖДЕН ДЕН С МИЛЕНА И БТР
ПОЛИНЕРО ПРАЗНУВА 8-МИ РОЖДЕН ДЕН С МИЛЕНА И БТР

ПОЛИНЕРО ПРАЗНУВА 8-МИ РОЖДЕН ДЕН С МИЛЕНА И БТР

публикувана на 11.02.2015 03:10

 

От днес, 11 февруари стартира 8 рожден ден на пловдивския клуб Polinero PlaceОт клуба се похвалиха за plovdivclubs.com, че ще отбележат рождения си ден подобаващо и във всяка една от трите вечери ще има безброй изненади, а най-известните имена, които са обявени в афиша на клуба Милена и БТР.


Традиционно първата вечер от 40дневния рок-маратон започва с праник за децата на Полинеро. Тази вечер е посветена на всички подрастващи и техните родители. След 19:00 чса малчуганите ги очаква детска рок вечер и разбира се голяма торта.

 

На 12-ти, четвъртък, в заведението старт на музикалния рожден ден ще даде певицата Милена. Обичана, очарователна, духовита и истинска, както винаги, неповторимата певица ще се раздеде на сцената и ще разтресе всичко с хитове и велики парчета, утвърдили се през годините.

 

В петък ще бъде кулминацията на пировете по случай 8-те години на Polinero. В заведението ще гостува една от най-успешните български рок банди за последните две десетилетия – БТР. Епичното шоу, което предстои да се случи, ще включи най-доброто от творчеството на групата, както и най-новите им парчета.


Б.Т.Р. планират да представят революционно най-големите си хитове през годините, минавайки през рок класиките и политайки с любими балади.


Една прекрасна дама и нейните момчета ще бъдат гостите в Полинеро на  "Св. Валентин" в събота. След като преди няколко седмици обявиха, че издават книга със заглавие "Цената да бъдеш себе си", SEVI BAND разкриха и мястото и датата на извън столичната промоцията, която съвпадна и с петия рожден ден на бандата.  

 

Събитията в Полинеро не спират до тук. В клуба отново се организира едно страхотно парти, което е с благотворителна насоченост. Собственикът на Polinero Place Владо Ботев е поканил  четири страхотни пловдивски група да се включат в каузата - Krossfire (Bulgaria), IVORY TWILIGHT, Wild Horses, Breaking Sunrise.

 

Събитието ще се състои само няколко дни след 8-мия рожден ден на Полинеро, на 21-ви февруари. Началният час на концерта е 18 часа, а входът ще бъде 6 лева.

 

По време на лайфовете всеки  ще има възможност да остави каквито средства прецени за детското интензивно отделение на УМБАЛ „Св. Георги“ Пловдив. По време на големия рок хепънинг ще има поставени и кутии, в които желаещите могат да оставят сума, каквато преценят.

 

На 20-ти пък в заведението ще забият Светльо & Тhe legends. През следващия месец (март) пък в Полинеро ще гостуват Черно фередже, Обратен ефект, Торнадо  и самият Blaze Bayley.

 

Легендата се завръща в България за три концерт в Пловдив, Варна и София. Освен че британецът обича страната ни, той записа и промотира албум с българската банда JOHN STEEL. Сега е време те отново да забият заедно, като съвместно ще представят видео клип към парчето "The Voice Of Sorrow", както и промотирането на албума „FREEDOM“.

Всички събития от Нощен Пловдив можете да видите в plovdivclubs.com


Седмична програма