logo

plovdivclubs.com

The best of Стефан Вълдобрев в Polinero
The best of Стефан Вълдобрев в Polinero

The best of Стефан Вълдобрев в Polinero

публикувана на 20.12.2012 06:42
 
Това е финалният концерт от Националното турне Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Тъи като гледаме на него като на по-спецялен, тои ще е с повече екстри от всички досегашни лаифове - програма от над 2 часа, нови песни, рядко изпълнявани парчета от Б-страни и разбира се всички хитове без изключение: Раи, Към, Едно, Аз ли съм или не съм, Фоиерверк, Бряг с цвят наи-зелен, Вълк, Силикон, Пропаганда, Хромозоми, Хеликоптер, Обичам те, мила.



От както се събра в края на Март, групата е направила повече от 20 концерта пред над осем хиляди човека. Шест лаифа в София, три във Варна, по един във Стара Загора, Бургас, Велико Търново, Свищов, Плевен, Благоевград.

 

"Абсолютен рок'енд'рол" - така Вълдобрев описва като цяло турнето, което още от началото е замислено да бъде изцяло клубно и за забавление. Казва още, че това е и най-силното досега за самите тях, не само за публиката. По думите му, един от най-впечатляващите факти, е че концертите се посещават не само от феновете им от преди години, но и от млади хора на по 20-24 години, които знаят песните наизуст и ги пеят с тях.
 

"Изпълняваме стари и нови парчета", казва Вълдобрев. Той описва програмата, която включва песни като "Рай", "Към", "Тя", "Да", "Пропаганда", "Хромозоми", "Аз ли съм или не съм", "Едно", "Не", "Фойерверк", като един своеобразен The Best.
 
 

Концертът в Пловдив ще се състои в клуб Полинеро на 22-ри декември
 
 
 
 
 
Инфо: mediacafe.bg

Седмична програма