logo

plovdivclubs.com

Три дни яли, пили и се веселили...в Полинеро (ВИДЕО и СНИМКИ)
Три дни яли, пили и се веселили...в Полинеро (ВИДЕО и СНИМКИ)

Три дни яли, пили и се веселили...в Полинеро (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 15.02.2015 10:33



Музикантите от БТР бяха кулминацията на 8-я рожден ден на Полинеро. Наско и компания гостуваха в заведението този петък.


Най-успешната българска рок група в последните години препълни Polinero, а фронтменът на групата Атанас Пенев и неговите музиканти направиха истинско шоу на третата вечер от празника на рок бара. С мощен саунд и твърда жица любимата група на няколко поколения изпълни познати стари парчета, балади и кавъри от времето на своя старт, а предоволната публика ясно припяваше на солиста Наско. Феновете на рока не оставиха любимата си група да си тръгне и повече от 30 минутиги викаха на бис. При тази любов Наско и компания нямаше как да устоят и се връщаха на няколко пъти, за да направят празника на Полинеро взривяващ.  


Баладата "Забравената нежност", превърнала се в тотален хит през миналата година, превземайки класациите, радио и тв ефира, подлуди публиката. Освен представяне на песните от новия си албум, БТР направиха ретроспекция на най-големите си хитове през годините. А Наско дори нямаше нужда да пее, тъй като цялото заведение в един глас изпя вечнитен„Спасение“ и „Цвете от луната“.


БТР обещаха голям грандиозен концерт през тази година в Пловдив, а ние вече го очакваме с нетърпение.

 

Разгледайте снимки от събитието в нашата галерия.

 


Седмична програма