logo

plovdivclubs.com

Get Spirited with Bagerziev тази събота в Raffy Bar
Get Spirited with Bagerziev тази събота в Raffy  Bar

Get Spirited with Bagerziev тази събота в Raffy Bar

публикувана на 16.11.2016 11:16

 

Raffy Bar & Gelato не спират с тематичните си партита всеки петък и събота

 

Тази събота (19-ти) за вашето настроение ще се погрижи един от резидентите на Cacao Beach – Bagerziev. Той не е просто един обикновен DJ, пускащ поредните електронни хитове. Компилациите му са изпълнени с дълбоки, далечни звуци, цвят и емоционални вокали. Истинската магия от тях може да бъде изпитана при залез слънце, докато пътувате или пък сте на плажа, взирайки се в хоризонта и чакайки своя звезден миг.

 

Когато Bagerziev e зад пулта, морето е синьо, слънцето жарко, а питиетата божествени. Той е от онзи тип диджеи, които ще накарат очите ти да заблестят и ума ти да се изгуби из цветната мелодия на съвременната електронна музика.  С повече от 10 години опит в търсенето на перфектния трак, ще направи ваканцията ти да е незабравима, дните слънчеви, а лятото - една безкрайна музикална приказка.

 

Oтново ви очаква превъзходна кухня, приятна атмосфера и добра музика.

 

Saturday Dj guest Dj Bagerziev
ул. "Патриарх Евтимий" №5
✆ 0882 555 580

 

За по-малко от година, Raffy  Bar & Gelatо се превърна в абсолютен фаворит сред пловдивчани, които искат да прекарат една хубава вечерв Пловдив. За кафе, питие или вкусен обяд и вечеря, мястото е само едно-Raffy Bar.

 

За Новогодишното предложение на Raffy  Bar & Gelatо  можете да намерите информация ТУК

 


Седмична програма