logo

plovdivclubs.com

Любовта завладя Raffy Bar & Gelato под тепетата (СНИМКИ)
Любовта завладя Raffy Bar & Gelato под тепетата (СНИМКИ)

Любовта завладя Raffy Bar & Gelato под тепетата (СНИМКИ)

публикувана на 15.02.2018 08:01

 

От няколко години Денят на влюбените стана особено популярен празник в Пловдив

 

Макар Св. Валентин да е католически светец Денят на влюбените се празнува от всички възрасти и религии, а клубовете и заведенията в Пловдив са резервирани със седмици преди датата.

 

Това, което е важно обаче за една специална вечер с любимия човек е уютната атмосфера, изисканата кухня и добрият сервиз. Ако изборът ви включва всичко това, то вие най-вероятно сте попаднали в самия център на града. именно в Raffy Bar & Gelato Plovdiv. Това е мястото, с което ще впечатлите половинката си, а тя ще разнере, че имате вкус за стойностните неща в живота. 

  

Веднъж се целуваме романтично, друг път пием от радост – важното е да се забавляваме през вечерта на 14ти февруари. С тези думи цели компании от приятели, както и десетки влюбени двойки си прекараха поредната романтична вечер в Raffy Bar. А други пък, които бяха избрали домашната атмосфера изненадаха своята половинка с вкусно суши и други глезотийки лично доставени до дома им от заведението.

 

От началото на месеца само с няколко клика на телефона от Raffy Bar & Gelato Plovdiv ще достави до вратата ви напълно БЕЗПЛАТНО всяка ваша поръчка. Поръчайте лесно и бързо през новия сайт на заведението ТУК,  ще прстигне със собствен превоз и разносен екип, по-бързо и оптимизирано!

 

Телефон за поръчка от Raffi Bar - 0700 40 000



ВСИЧКИ СНИМКИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА НА САЙТА ТУК


Седмична програма