logo

plovdivclubs.com

Mузикален уикенд в Raffy Bar and Gelato
 Mузикален уикенд в Raffy Bar and Gelato

Mузикален уикенд в Raffy Bar and Gelato

публикувана на 08.12.2016 05:50

Raffy Bar & Gelato не спират с тематичните си партита всеки петък и събота

 

Този петък и събота приятната атмосфера в Raffy Bаr ще бъде обогатена отново с хубава музика. Музикалният уикенд в заведението ще бъде в компанията на D-Trax & Stephan Gee.

 

D-Trax e един от най-успешните млади продуценти на електронна музика у нас, а съвместната му работа с DJ MASCOTA ражда хита "Infected" и изявите му зад пулта в най-известните клубове в страната се увеличават всеки ден.

 

DJ Stephan Gee е един от новаторите в България който миксира Progressive & Funky Vocal House като по това време тази музикална вълна тепърва влиза в страната. 1995 навлиза в DJ професията в една най-големите дискотеки за времето си Disco Mladost Несебър, а любовта си към музиката наследява от баща си който е музикант по професия пияно, бас китара и тромпет той самия свири на пиано от 9 годишен. През годните преминава през много стилове Dance, Hip-Hop, R&B House.Но времето и музикалния усет му подсказва че неговата страст е Progressiv & Funky Vocal House звученето.

 

Oтново ви очаква превъзходна кухня, приятна атмосфера и добра музика.

 

ул. "Патриарх Евтимий" №5
за резервации: 0882 555 580

 

За по-малко от година, Raffy  Bar & Gelatо се превърна в абсолютен фаворит сред пловдивчани, които искат да прекарат една хубава вечерв Пловдив. За кафе, питие или вкусен обяд и вечеря, мястото е само едно-Raffy Bar.

 

За Новогодишното предложение на Raffy  Bar & Gelatо  можете да намерите информация ТУК

 


Седмична програма